12 Eylül 2011 Pazartesi

Tek başına giyinmek..


"Oranı buranı açıp resim çektir, kim daha popülerse gidip ona yaz, kardeşim dediklerinle sevgili ol, Burgerking'te bir hamburger menüye namusundan ödün ver, Sonra kalkıp bana ulaşılmaz kızı oyna.
Hayırlı İşler." demişler. Kim dediyse ağzına sağlık çok iyi demiş.

Gerçekten aşık olan, bazen ilk defa aşık olan çok arkadaşım seçimlerini böyle insanlarla yaptığı için büyük yanlışlarının bedelini bazen gözyaşıyla, bazen kapanmayan yaralarla, bazen korkak olarak ödüyorlar. 

Facebook duvarlarında, twitter'da, sanal ortamda gerçek aşkı arayan bu tiplerin gerçek anlamda aşklarının paralı ve havalı bir tip, ortam ve popülerlik olduğu gerçek aşkı verebilecek olan biriyle aşağılayıcı ve küçümser bir muamele gösterdiğinde, rencide ettiğinde, arkadaşlarıyla arasında alay konusu ettiğinde anlaşılır.

Bu insanlar da akılları başlarına geldiğinde, bazı şeylerin farkına vardıklarında günübirlik aşk(!) yaşamanın bedelibi ödüyorlar. Nasıl mı?
-Adları çıkmıştır,
-Aşkı asla tadamazlar,
      "sadece bu kadar mı?" demeyin! aşkı tadamayacak olmaları aslında her şeyin bittiğini anlatır. Aşksız bir hayatta yaşama sevinci olur mu? Hareketli, eğlenceli bir hayat tabiiki güzeldir. Ama yaşanan her şeyin anlamı, yaşamanın anlamı aşkta gizlidir. Kalp sadece kan pompalayacaksa olmasın daha iyi..

Sevişirken beraber çıkardığınız kıyafetleri, sevişme bittikten sonra tek başına giyiyorsunuz değil mi ? Başka sözüm yok.
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hayatı Ertelemek

Gemide, otobüste giderken meraklı gözlerle baktığımız, bir gün gideyim dediğimiz yerler olmuştur hep. Bi' deniz fenerine, bi' dalgak...